Özel Kocaeli Hastanesi'nde kadın doğuma yeni doktor

26 Aralık 2018 11:46
Özel Kocaeli Hastanesi  doktor kadrosuna yeni bir isim daha ekledi. Kadın Hastalıkları ve Doğum Doktoru Opr. Doktor Canan Özcan, yeni görev yerinde hastalarını kabul etmeye başladı

Bir süre önce Başiskele’de hizmete açılan Özel Kocaeli Hastanesi  doktor kadrosuna yeni bir isim daha ekledi. En son VM Medical Park’ta görev yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Doktoru Op. Dr. Canan Özcan, yeni görev yerinde hastalarını kabul etmeye başladı.

Op. Dr. Canan Özcan Kimdir?

Op. Dr. Canan Özcan, 1985 İzmit doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini İzmir ve Kocaeli’de tamamladı. 2009 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 2015 yılında Kadın Doğum ihtisasını “Kocaeli Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı"nda tamamladı.

2009&2010 arasında Kocaeli 112 Acil Servis Hizmetinde görev yaptı. Aralık 2013 ve Ocak 2014 arasında Hindistan’da Galaxy Care Laparoscopy Institute Fellowship in Advanced Gynaec Laparoscopic&Robotic Surgery eğitimini aldı. 2015&2016 arasında Bitlis Devlet Hastanesi’nde görevini tamamladı. 2017 Temmuz ve 2018 Aralık döneminde VM Medical Park’ta görev yapmış olan hekimimiz, 2018 Aralık ayı itibariyle Özel Kocaeli Hastanesi'nde hastalarına hizmet vermeye başladı.

TIBBİ İLGİ ALANLARI

Kadın cinsel işlev bozuklukları (Vajinismus, cinsel istek ve uyarılma bozuklukları, anorgazmi), hiteroskopi ve laparoskopik cerrahi, genital estetik, ürojinekolojik cerrahi (İdrar kaçırma ve genital organ sarkmaları), üreme sağlığı ve infertilite, menopoz, gebelik takibi ve doğum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X