Özgür Özel, Yıldızlı'nın davetini kıramamış

07 Mart 2024 23:37
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin’in proje tanıtım toplantısında konuştu. Özel; " Harun Yıldızlı beni aradı. Araya eğer Kocaeli’yi alırsanız, bizimle birlikte olursanız çok memnun oluruz dedi. Üç milletvekili adına bu talebi iletince kendisini kıramadım. Kocaeli’ye sizlerle buluşmaya geldim" dedi

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bugün CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla Kocaeli Kongre Merkezi’nde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Atasoy Bilgin ve ilçe belediye başkanlarının tanıtımı gerçekleştirildi.

YILDIZLI BENİ ARADI

Programa katılım gösteren CHP Genel Başkanı Özgür Özel kürsüdeşu ifadelere yer verdi; “İstanbul’un yanı başında, çağdaş Türkiye’nin gelişmesine bayraktarlık edecek olan hep bir şekilde ihmal edilen ve kent kimliği kaybettirilen Kocaelilileri saygıyla selamlıyorum. Kocaeli milletvekilleri Cumhuriyet Halk Partisi için hep önemli oldu. Şimdi biri İzmit belediye başkanımız, kıymetlimiz Fatma Kaplan Hürriyet. Bir diğeri abi diye hitap ettiğim sevgili Haydar Akar, geçmiş dönem vekillerimiz salonu şereflendirdiler. Harun Yıldızlı beni aradı. Araya eğer Kocaeli’yi alırsanız, bizimle birlikte olursanız çok memnun oluruz dedi. Üç milletvekili adına bu talebi iletince kendisini kıramadım. Kocaeli’ye sizlerle buluşmaya geldim.”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X