“Pembe köşk istismara devredilmesin”

22 Aralık 2020 20:53
İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Dr. Pelin Coştur Filiz Pempe Köşkün ensar vakfına devredilmesine tepki gösterdi.

Filiz yayınladığı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin geçmişi çocuk istismarı haberleriyle dolu Ensar Vakfı’na İzmit’in tarihi simgelerinden biri olan Pembe Köşk’ü vermesi kelimenin tam anlamıyla istismara sahip çıkmaktır.

“Boşuna kendinizi kandırmayın; sürekli yaptığınız şey neyse siz O’sunuz” diye bir söz vardır. Daha önce de yine AK Partili bir belediye başkanı tarafından şehrimizdeki Nebi Güdük Gençlik Merkezi yine aynı vakfa verilmişti. İzmit Belediye Başkanımız Ensar Vakfı’nı bu merkezden çıkardıktan sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi halkın parasıyla tarihi yapıyı restore edip tertemiz bir şekilde istismarla anılan ellere teslim etti.

Kocaeli’ndeki her vakfa yardım ettiklerini söyleyerek Pembe Köşk’ün Ensar Vakfı’na 10 yıllığına tahsisi buna onay verenleri de istismarın destekçisi yapar. Şimdiye kadar hangi köşkü, hangi vakfa verdiniz de bu tarihi yapıyı halkın gönlünde şaibeyle anılan bir vakfa veriyorsunuz? Çocuklarımız taciz ve tecavüze uğrarken “Bir kereden bir şey olmaz” diyerek sahiplenilen ve olayların üstü kapatılan Vakıf şimdi bizim paramızla restore edilen Köşk’te kime hangi hizmeti verecek? Allah kimseyi kendisine yapılmasını istemediğini başkasına yapılınca bahaneler uydurarak haklı gösterecek kadar omurgasız yapmasın.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bir an önce yaptığı hatadan dönüp halkın parasıyla yenilenen Pembe Köşk’ü halka açmasını bekliyoruz.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X