Pes dedirten hırsızlık: Prezervatif bile çalmış

06 Nisan 2018 11:55
Derince Yenikent Mahallesi’nde bir marketi soyan hırsızın çaldıkları yok artık dedirtti. Hırsızın çaldıkları arasında prezervatif bile bulunuyor

Derince Yenikent Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde MOPAŞ Marketi soyan hırsızlık zanlısı İ.A. (43) çaldığı malzemelerle çıkarak 34 HK 1838 plakalı aracıyla kaçmaya çalıştı. Hırsızı fark eden market çalışanı aracın önüne geçti. Hırsız, önünü kesmeye çalışan market çalışanı E.E’ye (25) çarparak yoluna devam etti. Market çalışanı ise kolundan yaralandı. Hırsızlık olayının polis ekiplerine haber verilmesi üzerine kaçan şahıs D-100 Karayolu  Gebze yönünde durduruldu.

ÇALDIKLARI ŞAŞIRTTI

Zanlı İ.A çaldığı malzemelerle birlikte yakalandı. Hırsızın MOPAŞ Market’ten çaldığı malzemeler ise oldukta şaşırttı. Aracın içinde çıkan malzemelerin bir bölümünüm MOPAŞ’a bazılarının ise Yenikent Mahallesi’nde bulunan Carrefour ve Günkay markete ait olduğu ortaya çıktı. Hırsızlık zanlısının sabıkası olduğu ortaya çıktı. Hırsızlık zanlısı İ.A’ın marketten prezervatif, dedorant, bira, jilet, forma, şort, şapka, boxer, nescafe gibi malzemer çaldığı görüldü.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X