Petrol-İş'li ailelere Kültür Okulları'nda indirim

24 Ocak 2018 14:14
Bilgili Kültür Okulları ve Petrol-İş Sendikası arasında protokol anlaşması imzalandı. Anlaşmaya göre, Petrol-İş Sendikası üyesi olan ailelere okul kayıtlarında indirim şansı sağlanacak.

Gerçekleştirilen imza törenine Petrol-İş Genel Başkanı Ali Ufuk Yaşar ile Özel Kalemi Ceyhun Gürpınar, Bilgili Kültür Okulları Kurucusu Ali Aydemir ve Genel Müdür İsmail Aydemir katıldı. İki kurum arasında varılan anlaşmaya göre, Petrol-İş Sendika üyesi olan ailelere okul kayıtlarında indirim şansı sağlanacak.

TAM DONANIMLI OKUL

Okul kurucusu Ali Aydemir, Petrol İş Genel Başkanı Ali Ufuk Yaşar ve Özel Kalemi Ceyhun Gürpınar’ı okulu gezdirerek okul hakkında genel bilgiler verdi. Ali Aydemir, “Okulumuz anaokulu, ilkokul ortaokul ve anadolu lisesi olarak başarılı bir şekilde eğitim veriyor. Binamız ise tam donanımlı olarak inşa edildi. Çocuklarımız için her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.” diye konuştu. Okulun içerisinde yapılan geziden sonra Petrol İş Genel Başkanı Ali Ufuk Yaşar ise, “Böyle donanımlı bir okulda okumak öğrenciler için büyük bir şans. Bizim zamanımızda böyle imkanlar yoktu. İnsanın tekrar çocuk olup okuyası geliyor. Böyle güzide bir okulu ilimize kazandırdığı için Ali Bey'e teşekkür ederim. Başarılarınız daim olsun.” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X