Prometeon Türkiye, özel öğrencileri ağırladı

21 Aralık 2021 10:49
Prometeon Türkiye, Dünya Engelliler Günü kapsamında Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören özel öğrencileri her yıl olduğu gibi fabrikasında konuk etti. Organizasyonda pandemi tedbirleri uygulanarak öğrencilerin rahat etmeleri sağlandı

Prometeon Türkiye, Dünya Engelliler Günü kapsamında; Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin özel öğrencilerini İzmit’teki üretim tesislerinde ağırladı. Gelenekselleşen organizasyona pandemi tedbirleri ile kısıtlı katılım sağlanırken, üst seviye önlemlerle öğrencilerin rahat etmeleri sağlandı.

HEDİYELERLE KARŞILADILAR

Okul Müdürü Ayhan Özler ve öğretmenleri ile birlikte Prometeon fabrikasına gelen öğrenciler, çalışanlar tarafından karşılandı. Fabrika sosyal tesislerine müzik eşliğinde giriş yapan öğrenciler, kendilerine özel hazırlanan yemeğin ardından çeşitli sosyal aktiviteler ve çocuk şarkıları ile eğlendiler. Etkinlik sonunda Prometeon fabrikası yöneticileri ve çalışanları, öğrencilere aldıkları hediyeleri takdim ettiler.

Prometeon Türkiye Fabrika Direktörü Bahadır Özer, “Bu güzel ve özel çocuklarımız, hayatın bir gerçeği ve bizim parçamız. Onlara sahip çıkarak, destek olmalıyız. Gelenekselleşen etkinliğimizle, Dünya Engelliler Günü kapsamında kendilerini fabrikamıza konuk etmiş olmaktan, eğitimlerine katkı sağlayacak şekilde beraberce keyifle vakit geçirmiş olmaktan her yıl olduğu gibi şahsım ve şirketim adına mutluluk duyuyorum. Eğitimleri esnasında evlatlarımıza ilgi, sevgi ve şefkatlerini gösteren okul yöneticilerine ve öğretmenlerine ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X