Ramazan Tuna: Kadınlarımız çalmadık kapı bırakmadı

14 Şubat 2021 20:08
AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, gerçekleşen İl Kadın Kolları kongresini değerlendirerek, kadınların çalışmalarına önem verdiklerini söyledi. Tuna, kadınların çalmadık kapı bırakmayarak, her an seçim olacakmış gibi sahada yer aldıklarını söyledi

6. olağan İl Kadın Kolları kongresini değerlendiren Ramazan Tuna, “Kadın Kollarımızın 6. Olağan Kongresi'nin hayırlara vesile olmasını diler ve Başkanımız Yasemin Özdemir ve yeni yönetim kuruluna başarılar dilerim. 2023 hedeflerine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde tüm teşkilatımız ile birlikte emin adımlarla ilerliyoruz. Partimizin kurulduğu ilk günden beri gerek kadınlara gerekse gençlere vermiş olduğu değer ortadadır. Saha çalışmalarımızda cefakarca program çalışmaları gerçekleştiren ve deyim yerindeyse çalmadık kapı bırakmayan tüm kadın kolları teşkilatlarımız için tekrardan hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

ZİYARETLERE DEVAM

Ramazan Tuna ve yönetimi pandemi nedeniyle bir süre ara verdikleri saha çalışmalarına ve ziyaretlere yeniden başladılar. Ramazan Tuna ve yönetimi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, Milli Eğitim Şube Müdürü Bahtiyar Erdoğan, Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun’u ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi ve güncel konular hakkında sohbet ettiler.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X