Sabancı MTAL’den kök hücre seferberliği

27 Ekim 2017 15:43
Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Kızılay ile birlikte düzenlediği kök hücre ve kan bağışı kampanyası amacına ulaştı

Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Kızılay ile birlikte düzenlediği kök hücre ve kan bağışı kampanyası amacına ulaştı. Bugün gerçekleştirilen bağış kampanyasına okul personeli, öğretmen ve veliler geniş katılım gösterdi. “Cana Kan Verelim” sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Okul Müdürü Fikri Karaman “Bu kampanyamıza katkı sağlayan öğretmen öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum. Katılım beklentimizin çok üstünde oldu. Bu çalışmamızı geleneksel hale getirip gelecek yıllarda da tekrarlamak istiyoruz” dedi.

UMUT OLMASI BEKLENİYOR

Bağış kampanyasında, katılımcılardan alınan kök hücre örneklerinin de Türkkök veri tabanına işlenerek risk grubunda bulunan lösemili çocuklara umut olması bekleniyor. Sabancı Lisesi kampanyayla ilgili bilgilendirme çalışmalarına toplum hizmetleri kapsamında geçen hafta toplantılar düzenleyerek başlamış, bölge sakinleri de etkinliğe davet edilmişti.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X