Şakoğlu: Hocaoğlu'ndan nedense tık yok

27 Temmuz 2023 15:23
İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, AK Partili meclis üyesi Fikret Hocaoğlu’nun tuz ihalesi hakkındaki açıklamalarına sosyal medya üzerinden tepki gösterdi

İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, AK Partili  meclis üyesi Fikret Hocaoğlu’nun tuz ihalesi ile ilgili iddialarına sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

HOCAOĞLU'NDAN NEDENSE TIK YOK

Şakoğlu konu ile ilgili şu ifadelere yer verdi;  "Herkese iyi akşamlar. Hodri meydan çekenlere, babayiğit arayanlara, ben siyaset yapıyorum diyenlere, sırf kendi siyasi görüşü yürüsün diye utanmadan yalan söyleyenlere de iyi akşamlar. Birden aklıma geldi sahi ne oldu şu sizin ‘ İzmit belediyesi tuzu 3 kat pahalı aldı iddianıza. Tuz koktu mu yoksa? Yüksek sesle attığı iftira sonrası belgeleriyle yaptığımız basın toplantısının ardından İzmit Belediyesi AKP meclis üyesi Fikret Hocaoğlu’ndan nedense tık yok. Merak ediyorum dillerini mi yuttular yoksa yeni bir ben söyledim oldu hikayesinin mi peşindeler?

BU KENTİN İNSANLARINA ZARAR VERİYOR

Salonda basın var diye poz vererek uydurdukları senaryolara sanıyorum artık kendileri de inanmadıklarından çığlık çığlığa ‘Cevap Verin’ diye sordukları sorulara biz cevap verince sanırım küçük dillerini yuttular. Sahi Fikret Hocaoğlu Gebze Belediyesi tuzu bizden pahalı aldı diye üzüldün mü? Gölcük Belediyesi tuzu bizden daha pahalı aldı diye bozuldun mu? Yoksa bir sene sonra ‘Ne olacak canım siyaset yapıyoruz. Biz İzmit Belediyesinin tuzu pahalıya almadığını bilmiyor muyduk’ mu diyeceksiniz sizde?

BİZ SİZDEN CEVAP BEKLİYORUZ

Artık biz sizden cevap bekliyoruz. İzmit halkı olarak kandırdığınız insanlar adına cevaplar bekliyoruz. Sizin belediyelerinizin tuzu neden bizden daha pahalıya aldığının cevabını, KBB’nin fotokopi makinesi kiralama işini 10 yıl süreyle AKP kadın kolları STK başkanının nasıl  aldığının cevabını, Fatma Başkan camiye ayakkabıyla girdi dediğiniz ve sonra mecliste bunun böyle olmadığını itiraf ettiğiniz son derece ahlak dışı davranışın özürünü Fatma Başkandan dileyecek misiniz sorularının cevabını merak ve ivedilikle bekliyoruz.

BU KENTE YAZIK OLUYOR!

EYT’den emekli olan İzmit Belediyesi çalışanlarımıza ödeme yapabilmek için arazi satışı yetkisi vermediğiniz halde kendi belediyelerinizin nasıl sorgusuz sualsiz arsa satışı yaptığının cevabını sadece biz değil artık EYT emeklisi belediye çalışanlarımızda, halkta bekliyor.  Tuz koktu Sayın Hocaoğlu. Siyasette her yol mubah diyerek tercih ettiğiniz metodlar yalnızca belediyemize ve başkanımıza değil bu kentin insanlarına zarar veriyor artık. Çamur at izi kalsın politikaları içinizdeki gerçek yüzünüzü ele veriyor. Bu kente yazık oluyor!!!"

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X