Şener Söğüt istifa etti

06 Aralık 2017 01:21
AKP Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, Körfez Belediyesi Meclis üyeliğinden istifa etti

Körfez Belediyesi Meclisi’nin aralık ayı toplantısı gerçekleşti. 8 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıya belediye başkanı İsmail Baran başkanlık etti. Bir süre önce yapılan kongre ile AKP Körfez İlçe Başkanı seçilen meclis üyesi Şener Söğüt de son kez toplantıya katıldı. Toplantıyı takip edenler arasında CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar, STK temsilcileri ve vatandaşlar da yer aldı. Toplantı öncesinde Söğüt’ü ilçe başkanı seçilmesi dolayısıyla kutlayan belediye başkanı İsmail Baran, kendisine görevinde başarılar diledi ve bir hediye takdim etti.

MECLİSİ BİLGİLENDİRDİ

Gündemde yer alan park isimlerinin belirlenmesi ile ilgili madde süre uzatımı ile komisyonuna havale edildi. Diğer maddeler de tek tek görüşülerek karara bağlandı. Dilek ve temenniler kısmında Başkan İsmail Baran, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Geçtiğimiz hafta alınan ödül hakkında bilgi veren Baran, bu ay içinde 3 ayrı ödül daha alacaklarını belirtti. Üniversite ve İlimtepe Kültür Merkezi inşaatları ile ilgili ‘çalışma durdu’ şeklinde algı yaratılmak istendiğini, bu iddianın gerçek olmadığını belirten Baran, “İki inşaatımız da devam ediyor. Hiçbir sıkıntı yok. Üniversite binasının teslimi 2018 Temmuz ayı olarak öngörülüyor. Hedefimiz binayı önümüzdeki eğitim-öğretim dönemine yetiştirmek” dedi.

SÖĞÜT’TEN VEDA KONUŞMASI

Dilek ve temenniler kısmında veda konuşması yapan Şener Söğüt ise, “7 yılı aşkın süredir meclis üyesi olarak görev yaptım. Körfez için önemli kararlara imza attık. Acı-tatlı günlerimiz geçti. Bundan sonraki süreçte artık meclise misafir olarak katılacağız. Herkese teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde istifa dilekçemizi de sunacağız” ifadelerini kullandı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X