Siyasilerden KOTO'ya ziyaret

08 Haziran 2018 10:03
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ile İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan, Kocaeli Ticaret Odası’nı ziyaret etti

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve Meclis Başkanı Akın Doğan’ı ziyaret ederek, 10 Haziran 2018 Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimizde gerçekleştireceği mitinge davet etti. Başkanlar Necmi Bulut ve Akın Doğan, Eryarsoy’a ziyaret dolayısıyla teşekkür ederken, görüşmede KOTO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Erenkaya, AK Parti İl yöneticileri de yer aldı.

TÜRKKAN’DAN ‘HAYIRLI OLSUN’

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan da Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut’u ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti. Kocaeli Ticaret Odası’nın kentin ekonomik hayatının dünü, bugünü ve geleceği için çok önemli olduğunu vurgulayan Türkkan, Başkan Bulut nezdinde Oda yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretleri dolayısıyla Lütfü Türkkan ve beraberindeki heyete teşekkür eden Başkan Bulut, KOTO’nun vizyon projeleriyle adından söz ettirmeye devam edeceğini ifade etti.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X