Songül Kaya milletvekili aday adayı oluyor

24 Aralık 2022 11:08
CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı

CHP Genel Merkezi tarafından 2023 Genel Seçimleri öncesinde milletvekili adayı olmak isteyenlerin 5-26 Aralık tarihleri arasında istifalarını sunmaları istenmişti. CHP'den milletvekilliği adaylığı için açıklamalar gelmeye devam ediyor. CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, 2023 genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Kaya, “Yıllar süren bir mücadelenin içindeyiz. Yeri geldi çamurlu yolları arşınladık yeri geldi aşılmaz engelleri yıktık geçtik. Omuz omuza mücadele verdiğimiz yıllarda mahalle temsilciliğinde aldığım görevlerle başlayan serüvenim kadın kolu ilçe ve il başkanlığına kadar uzandı. Partinin her kademesinde sizlerin desteğiyle partime hizmet etmenin onurunu yaşadım.

İLÇE ÖRGÜTÜMÜZ İLE PAYLAŞTIM

Şimdi ise bu mücadeleyi tüm ülkeyi kapsayacak şekilde yapmak istiyorum. Bugün siyasete adım attığım Cumhuriyet Halk Partisi Derince İlçe örgütünü ziyaret ederek 2023 yılında yapılacak olan Genel Seçimlerde örgütümüzün görüş ve önerilerini dinleyerek aday adaylığı düşüncemi kıymetli ilçe örgütümüz ile paylaştım. Değerli ev sahipli için ilçe başkanı ve yönetimimize şükranlarımı sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X