Talihsiz kadın meğer hasta torununu görmeye gidiyormuş

04 Mart 2017 14:02
Körfez Tütünçiftlik'te meydana gelen trafik kazasında duvar ile otomobil arasında sıkışarak can veren 60 yaşındaki Güllü Akyol'un hasta olan torununu görmeye gittiği öğrenildi

Körfez Tütünçiftlik Esentepe Mahallesi’nde, Toki Köprüsü altında bir kadının duvar ile otomobil arasında sıkışarak can verdiği kazanın ayrıntıları belli oldu. Kazadan saatler sonra yakınları tarafından morgda bulunarak teşhis edilen talihsiz kadının 60 yaşındaki Güllü Akyol olduğu öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden Güllü Akyol’un, hasta olan torununu ziyaret etmek için Esentepe Mahallesi’ne yürüyerek gitmek istediği, bu sırada da otomobilin çarpmasıyla hayatını kaybettiği belirlendi.

KREDİ ÇEKİP ALMIŞ

Meydana gelen kazanın şokunu uzun süre atlatamayan sürücü Aydın Demir (36) bugün adliyeye sevk edilecek. Yarımca’da bir fırında çalışan Aydın Demir’in, otomobilini kredi çekerek yeni aldığı öğrenildi. Aydın Demir’in, ne olduğunu anlamadığını ve bir anda direksiyon hakimiyetini kaybettiğini söylediği öğrenildi. Olay yerinde yapılan ilk incelemede, otomobilin önce kaldırıma çıktığı, daha sonra talihsiz kadını altına alıp, alt geçit girişinde duvara sıkıştırdığı öğrenildi. Ardından da hızını alamayarak tünel içinde karşı duvara çarptığı görüldü.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X