Taşdemir sahillerin durumunu paylaştı, isyan etti

05 Haziran 2022 15:11
Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, İzmit ve Başiskele sahilindeki kirliliği ve kötü kokuyu paylaşarak Büyükşehir Belediyesini eleştirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, Başiskele ve İzmit sahilindeki sorunları yerinde tespit etti ve Büyükşehir'i eleştirdi. Taşdemir'in açıklamasında şu ifadeler yer aldı: Kocaeli Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz günlerde Yalova Belediyesinin talebi ile deniz süpürge araçlarını Yalova sahilini temizlemek için göndermişti. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, Kocaeli Büyükşehir belediyemizin Yalova Belediyesine destek olmasında bir beis görmüyoruz. Anadolu'nun her tarafına imkanlar ölçüsünde destek olmak boynumuzun borcudur. Lakin Anadolu 'da bir söz vardır eve lazım olan camiye haramdır derler. Ekte fotoğraf ve videolarını siz değerli halkımız ile üzülerek paylaştığım görüntüler, İzmit ve Başiskele sahilde bulunan denizimize ait görselleri içermektedir. Bu sahil şeridimiz güzel havalarda insanların yürüyüş yaptığı kahvaltı yaptığı bir alandır.

"HAYVANLARA YAZIK OLUR"

Vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda bölgeye giderek yaptığımız incelemede bir sorun ile karşılaştık. Çok kötü bir koku, simsiyah dalgalar ve bataklığa benzeyen bir sahil şeridi. Acaba bizim sahillerimize ne zaman sıra gelecek? Buranın bu şekilde olması burada vakit geçiren tüm halkımızın vicdanını yaralamaktadır. Umarız sayın Tahir Büyükakın’ın Körfeze bıraktığı balıklar buraya gelmezler. Aksi takdirde hayvanlara yazık olur.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X