Teşekkür ederek 1 yılı değerlendirdi

16 Nisan 2020 16:15
İYİ Parti Körfez Belediye Meclis Üyesi Enver Okan, meclis toplantılarının ertelenmesi nedeniyle yapamadıkları ilk 1 yılı değerlendirme konuşmasını sosyal medyadan gerçekleştirdi ve Körfez halkına teşekkür etti

Nisan ayı başında da meclis toplantısının mesafe kurallarına uyularak yapılması talebinde bulunan Enver Okan, bu gerçekleşmeyince hazırladığı faaliyet ve teşekkür konuşmasını bu şekilde paylaştı. Enver Okan faaliyet açıklamasında, "Körfez halkının bana vermiş olduğu görevin tam 1 yılını bitirmiş bulunmaktayım. Bu görevim sürecinde sizlere elimden geldiğince verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek öncelikli vazifem oldu. Bu süreçte birçok önergede bulunmuş, körfez halkının çıkarları doğrultusunda yapılması gerekenler hakkında Bilgi vermiş, birçoğunu gerekli mercilere yaptırmışımdır.

TEŞEKKÜR ETTİ

Elbette benim de eksiklerim, hatalarımın olduğunu düşünenlerimiz olabilir. Ancak bu ikisi hakkında hiçbir yorumum olamaz. Yapmış olduğum eksikleri söylemeniz, hatalarım varsa bunu dile getirip bana söylemeniz beni üzmek yerine onura edecektir. Eksiklerim ve hatalarımı bilir onları bir daha yapmamak adına adımlar alabilmeme vesile olduğunuzdan şükranlarımı sunarım. Onu yaptım bunu yaptım demektense, verilen görevi yerine getirmekte elimden geleni yapıyorum demek bana daha uygun gelmektedir. Siz değerli Körfez halkına her fırsatta gelişmeler hakkında bilgi vermeye çalışıp, konu ile ilgili kişisel görüşüm hakkında yorumlar yaptım. 1. yılımda tüm Körfez halkına şükranlarımı sunar, her zaman eğrisi doğrusu ile oturup konuşmak, mesajlaşmak için her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi isterim. Teşekkürler Körfez halkıma."

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X