Türker: Belediyeler çiftçilere destek olmalı

11 Eylül 2020 13:39
Gelecek Partisi Körfez İlçe Başkanı Fırat Türker, belediyelerin yalnızca hizmet üreten kurumlar olmaktan çıkması ve gerektiğinde üretime destek olması gerektiğini söyleyerek, “Bunun için gerekirse çiftçinin tarlasını sürmek için traktör ve insan desteği sağlanmalı, ürettiğini satması için de yer gösterilmeli” dedi

Yeni oluşan ve çalışmaları düşünceleri ile kısa zamanda tanınarak sevilen Gelecek Partisi Körfez İlçe Başkanı Fırat Türker, ziyarete gelen Kocaeli Körfez Ağrılılar Dernek Başkanı Nurettin Kaplan ve yönetimini ağırladı. Ziyaret sırasında Körfez ve halk için yapılabilecekler sohbetin konusu oldu. Dernek Başkanı Nurettin Kaplan, halka dokunmaya ve sıkıntılarını en aza indirecek çalışmalar yapmayı amaçladıklarını, bunu da büyük ölçüde başardıklarını söyledi.

ÇİFTÇİLERE DESTEK

İlçe Başkanı Fırat Türker, halkın huzur ve mutluluğunda belediyelere beklenenden daha fazla yük düştüğünü ifade ederek, “Belediyeler yalnızca hizmet mekanizması olarak görülmemelidir. Bizim de fikirlerimiz arasında yer alan vatandaşa yardım edilebilecek üretim ve istihdama yönelik çalışmalarda yapılabilir. Belediye köylerdeki çiftçilik yapan vatandaşlara traktör, iş makinası ve gerektiğinde insan desteği vererek, tarlaların, bağların, bahçelerin üretime yönelik kullanılmasını sağlayabilir. Daha sonra da çiftçiye ürünlerini satabileceği yeri gösterir ya da pazarcılar odası vasıtasıyla bağlantı kurdurarak üretime yönlendirebilirsiniz. Bu yalnızca ilçemizde değil tüm yurtta yapılabilecek uygulamadır” dedi.

ÇÖVENOĞLU VE IRAK BAŞARILAR DİLEDİ

Fırat Türker ve yönetimi daha sonra da ilçenin sevilen iş adamı ve esnaflarından olan Çövenoğlu Pastaneleri sahibi Mehmet Çöven ve KAI Vakfı eski Başkanı Mehmet Irak tarafından ziyaret edildi. Mehmet Çöven ziyaret sırasında çiçek, Mehmet Irak da Nutuk kitabını hediye etti. Çöven ve Irak, Fırat Türker ve ekibine başarılar dilediler.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X