Ünlü: Bizans oyunlarına karşı seçimlere hazırız

17 Nisan 2018 15:53
İl binasında bir basın açıklaması yapan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, erken seçimi değerlendirdi. Ünlü, “Bizim için de bu sürpriz olmamıştır. Liderim Bizans oyunlarına karşı durmak için 26 Ağustos’ta seçimlere hazırız demek istiyor” dedi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü bir basın açıklaması yaparak gündemi değerlendirdi. İl binasında gerçekleştirilen açıklamada Ünlü, “MHP İl Teşkilatı olarak çalışmalarımız sürüyor. Ülkemizde ve şehrimizde gündem hızlı bir şekilde değişiyor. CHP kendince OHAL düzeninin vatandaş üzerinde baskı varmış, anti demokratik bir ortam varmış gibi davranmaktadır. O zaman nasıl siz eylem yapıyorsunuz? Eğer çok eylem yapmak istiyorsanız gidin Sekapark’ta doyasıya oturun. OHAL süreci hem iç hem dış tehditlere karşı bir kilittir” dedi.

OHAL GEREKLİDİR

Ünlü şöyle devam etti: “FETÖ denen fosseptik sızıntısına bağlı tüm şerh odaklarının hızlıca ortadan kalkması için OHAL gereklidir. OHAL oldu da ekmek karneyle mi dağıtıldı? OHAL oldu da CHP sokağa mı çıkamadı. Esas olan CHP’nin hali hal değildir, gerilime değil huzura ve barışa katkı vermelidirler.’’

SÜRPRİZ DEĞİL

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin erken seçim açıklmasını da değerlendiren Ünlü, “Bizim için de bu sürpriz olmamıştır. Liderim Bizans oyunlarına karşı durmak için 26 Ağustos’ta seçimlere hazırız demek istiyor. Hazırız demek bir kelamdır. Bunun içinin doldurulması gerekir. Bu açıdan MHP Kocaeli Teşkilatları 8 ay önce seçim çalışmalarına başlamıştır” deyi konuştu.

GEÇMİŞ OLSUN DİLEĞİ

Ünlü son olarak şunları söyledi: “Bugün yaşanan üzücü kaza hepimizi derinden etkilemiştir. Ancak aynı zamanda Karamürsel İlçe Başkanımız kalp rahatsızlığı sebebiyle henüz ziyarete gidemedik. Bugün sayın valimize gidip Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne giderek geçmiş olsun dileklerimizi ileteceğiz. Ardından Medical Park Hastanesi’ne giderek sayın kaymakamımıza da geçmiş olsun dileklerimizi ileteceğiz.”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X