Ünlü, buna da FETÖ oyunu dedi

21 Ocak 2020 15:55
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Başsavcı Habip Korkmaz'ın 2019 yılı değerlendirme toplantısında MHP’de rüşvet iddialarını barındıran kasetin sorulmasına tepki gösterdi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, haftalık basın toplantısını bugün parti binasında gerçekleştirdi. Cumhur İttifakı'nı devam ettirip Türkiye’nin önünü açacaklarını belirten Başkan Ünlü, "Ülkümüz kutsaldır. Biz çalı dibi taşlamayız ve samanlıkta iğne aramayız. Ne yapacaksak yapar çıkar adam gibi açıklarız. Üstünü örtecek bir ayıbımız yoktur. Biz ki siyasi Milliyetçi Hareket Partisi'yiz. Biz yolumuza inanç ve sevdayla devam edeceğiz. CHP sapıtsa da, ülkenin kuyusunu kazsalar da buna izin vermeyeceğiz. Zillete izin vermeyeceğiz" dedi.

SULANDIRMAK İSTEMİŞLER

Ünlü, Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz'ın 2019 yılı faaliyetlerini paylaştığı toplantıyı da değerlendirdi. Ünlü, "Türkiye'nin en önemli gündemi olan FETÖ davalarının anlatıldığı bu toplantıda Aydın Ünlü'nün dosyasını soranlar toplantıyı sulandırılmak istemişlerdir. Ama bunu başaramadılar. Devletin FETÖ operasyonlarının paylaşıldığı toplantıda MHP şantaj kasedi soruluyor. Bu FETÖ oyunudur. Bir milletvekili adliyeyi arıyor 'Bu kişi FETÖ'cü değil' diyor. Kimdir bu vekil? Bu konu mu önemli MHP'ye şantaj videosu mu? Geçmişte İnegöl Vergi Dairesi'nden hakkımızda bilgi sızdırılması da aynı oyunların parçasıdır" diye konuştu. Çöp depolama tesisi konusunda Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'a destek veren Ünlü," Ak Parti'nin kendi üyeleri arasındaki meseleye biz karışmayız. Birileri Cumhur İttifakı'na çukur açmak isteyebilir. Biz bu çukura düşmeyiz. Birlikteliği bozmak isteyenlerin çıkışlarının anlamsız olduğu görülecek" ifadelerine yer verdi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X