Ünlü'den mağdur kamu görevlisine ziyaret

05 Mayıs 2019 10:12
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü KOÜ  Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Gülten Karaaslan’ı iş yerinde ziyaret etti

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, KOÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 657 Devlet Memuru olarak görev yapan Gülten Karaaslan’ın kurumda yaşamış olduğu mağduriyet ve haksız uygulama nedeniyle iş yerinde ziyaret etti. İl Başkanı Aydın Ünlü’ye Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu Üyesi Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilcisi Ömer Çeker, Türk Büro Sen Kocaeli Şube Başkanı Rıfat Oypan, İzmit İlce Temsilcisi Ercan Öztürk, İş Yeri Temsilcisi Ayşe Dalgıç Gülen de eşlik etti. İl Başkanı Ünlü, kurumda görev yapan Gülten Karaaslan’ın kurumda yaşamış olduğu sorunlar (mobing, sebepsiz olarak sözel ve yazılı olarak sık sık birim değişiklikleri hakkında mağdur Gülten Karaaslan’dan detaylı bilgi aldı. İl Başkanı Ünlü daha sonra Hastane Başmüdürü Burhan Ereside makamında ziyaret ederek görüştü.

'KEYFİ YÖNETEMEZLER'

Gülten Karaaslan’ın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamış olduğu mağduriyet ve usulsüz uygulamalar hakkında MHP Kocaeli İl Başkanı Ünlü, Hastanesi Başmüdürü Burhan Eresi makamında ziyaret ederek konu hakkında Başmüdür Eres ile de görüştü. Ziyaret sonrası MHP Kocaeli İl Başkanı Ünlü yapmış olduğu açıklamada, "Kurumlar devletin ve milletindir. Kurum amirleri, kanun ve yönetmelik çerçevesinde kurumları sevk ve idare etmeleri gerekmektedir. Kanun ve yönetmelikleri yok sayarak kurumları keyfi yönetemezler, Kurum çalışanlarına usulsüz uygulama ve mobbing yapamazlar diyen MHP İl Başkanı Ünlü; Cumhur İttifakı olarak kurumlarda usulsüz uygulamalara ve mobbinge müsaade etmeyiz" dedi.

'USULSÜZ UYGULAMADAN VAZGEÇİLSİN'

Açıklamalarını sürdüren Ünlü, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kamu görevlisine karşı yapılan usulsüz uygulama ve mobbing ile ilgili yapmış olduğumuz ziyarette mağduru ve idareyi dinleyerek konuya ne kadar duyarlı olduğumuzu göstermiş olduk. Temennimiz idare, kamu görevlisine karşı yapılan usulsüz uygulamadan vazgeçer. Konunun takipçisi olacağım. Aynı hassasiyeti diğer kurumlarımız da görevli kamu çalışanları içinde göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X