Uzak Doğu mutfağı Sushikap ile İzmit'e taşındı

26 Eylül 2022 15:19
Bağceşme'de Çin, Japon ve Kore mutfağından yemeklerin yer aldığı Uzak Doğu mutfağı Sushikap hizmete açıldı

Sushi, Japonların dünya çapında şöhrete sahip olan yemeklerinden birisi. Çiğ ve pişmiş deniz mahsulleri, sebze , yosun, haşlanmış pirinç kullanılarak bir çok farklı çeşitte sunuluyor. Türkiye'de de son yılların en popüler ve merak edilen mutfaklarından birisi Uzak Doğu mutfağı haline geldi. Uzak Doğu restoranı olsun yada olmasın, pek çok otelin olmazsa olmazı sushi haline geldi. Son yıllarda Türkiye'de de ilginin çoğalması sonrası Türkiye'de birçok yerde Uzak Doğu restoranları açılmaya başladı. Bunların en sonuncusu ise İzmit'in cazibe merkezi haline gelen Bağçesme'de hizmete girdi. Bağçeşme'de Çin, Japon ve Kore mutfağından yemeklerin yer aldığı Sushikap restoran hizmete açıldı. 

BEYZA VE EREN YAZICIOĞLUNDAN  MUHTEŞEM LEZETLER

Bağçeşme'de Çin, Japon ve Kore mutfağından yemeklerin yer aldığı Sushikap Restoran hizmete açıldı. İşletmenin genç girişimcileri Beyza ve Eren Yazıcıoğlu çifti alışılmış lezzetlerin dışına çıkarak Uzak Doğu mutfağının lezzetlerini önce Kocaelililere daha sonra tüm Türkiye'ye sunmayı hedeflediklerini söyledi. Yazıcıoğlu çifti Sushikap'ta sadece sushi değil noodle ve Uzak Doğu mutfağının ana yemeklerine de menülerinde yer verdiklerini açıkladı.

PAKET SERVİS DE VAR

Yazıcıoğlu çifti bölgenin gelişimiyle hedeflerine hızla ulaşacaklarını belirttiler. Umuttepe yolu üzeri Tuana Evleri karşısında yer alan restoranda yapılan Japon, Çin ve Kore mutfağı yemeklerinin paket servisinin de yapıldığı, sipariş vermek isteyenlerin 0262 325 30 00 noluj telefondan sipariş verebileceklerini ifade ettiler. Ayrıca gel al kampanyasında müşterilerine % 10 indirim yaptıklarını da belirtti.

KOCAELİ’YE FARKLI LEZZETLERİ TATTIRACAĞIZ

Uzak Doğu'nun hemen hemen tüm lezzetlerini Kocaeli'ye getirmeyi hedeflediklerini söyleyen Eren Yazıcıoğlu, kısa süre içinde tüm Kocaeli'ye yayılmayı hedeflediklerini beyan etti. Şimdiden ikinci şube için diğer ilçelerde yer arayışına girdiklerini de sözlerine ekledi. Deneyimli Uzak Doğu mutfağı şeflerinden danışmanlık alarak menülerini hazırladıklarını belirten Yazıcıoğlu, ayrıca restoranlarının içinde Uzak Doğu mutfağı ürünlerinin satışının da yapıldığını belirtti.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X