'Üzerinde pislik var' diyerek, bankada parasını çaldılar

24 Şubat 2018 16:02
Körfez Tütünçiftlik'te bir banka şubesinde sıra bekleyen şahsın, 30 bin lirasını 'pislikçilik' diye tabir edilen yöntemle çalarak kaçtılar

İddialara göre, Kerim Canlı adlı şahıs, arkadaşı Murat H.'ye ait olan parayı alarak çek ödemesi için bankaya gitti. Sıra numarası alan ve numaranın kendisine gelmesini bekleyen Canlı'nın bir kişi omzuna dokundu ve üzerinden yere pislik attığını söyledi. Başka birinin daha omzunda pislik olduğunu söylemesi üzerine Canlı, montunu çıkarttı ve görevlilerin verdiği peçete ile üzerini temizlemeye başladı. Bu sırada üçüncü bir kişi peçeteyle paraların üzerini örttükten sonra alarak çıktı.

KAMERALARA YAKALANDILAR

Paranın kaybolduğunu fark eden Kerim Canlı, güvenlikten kapıların kapatılmasını istedi. Ancak çalınan paralar ve 3 kişi bulunamadı. Olay yerine polisin çağırılması ile güvenlik kameraları incelendi ve hırsızlığın nasıl gerçekleştiği görüntülerden de net şekilde görüldü. Polis hırsızlığı gerçekleştiren 3 kişinin kimliğini belirlemeye çalışırken olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X