Vatandaş, Vali'den yine iş istedi

12 Eylül 2018 16:57
İlimizdeki vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm bulmak amacıyla her hafta düzenlenen Halk Günü toplantısı, Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında gerçekleştirildi. Her hafta olduğu gibi vatandaşlar bugün yine en çok iş istedi

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy tarafından uygulamaya konulan Halk Günü toplantıları devam ediyor. Halk Günü, başlattığı 30 Ekim 2017 tarihinden  bu güne kadar müracaat eden tüm vatandaşlarla görüşme yapıldı. Bu süreçte Vali Aksoy’un 436 kişi ile tek tek görüştüğü ifade edildi.

153 KİŞİ İŞ İSTEDİ

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ile Halk Günü’nde görüşen 436 kişinin 153’ü iş talebinde, 118’i yardım talebinde, 31’i hukuki konularda, 22’si Büyükşehir ve ilçe belediyeleri ile ilgili konularda, 17’si sağlık konusunda ve kişi ise diğer kurum ve kuruluşlarla olan sorun, talep ve isteklerini iletti. Aksoy, sorunların çözümü ve taleplerin yasal çerçevelerde karşılanması noktasında, toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine kurumları ile ilgili konularda gerekli hassasiyetin gösterilmesini, yardımcı olunmasını ve diğer konularda da ilgili kurumlara yazı yazılması ve yapılan işlemler sonucundan da vatandaşların bilgilendirilmesi talimatlarında bulundu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X