Vatandaşlar yollara döküldü, bayram trafiği başladı

17 Ağustos 2018 20:22
Türkiye genelinde 9 günlük bayram tatili başlarken memleketlerine ve tatil bölgelerine doğru yola çıkan vatandaşlar, TEM Otoyolu ile D-100 Karayolu Kocaeli geçişlerinde trafiği adeta durma noktasına getirdi

9 günlük bayram tatili başlarken Kurban Bayramı tatillerini memleketleri ve tatil bölgelerinde geçirmek için araçlarıyla yola çıkanlar, TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu Kocaeli geçişlerinde yoğunluk oluşturdu. Yoğun trafik nedeniyle araçlar yavaş yavaş ilerlerken trafiğin önümüzdeki saatlerde iyiden iyiye artması bekleniyor. İzmit Hatipköy bölgesinde yolun çift şeride düşmesi sonucu bu bölgede trafik akışı durma noktasına geldi. Sıcak havadan ve trafik yoğunluğundan bunalan sürücüler otoyol üzerinde bulunan dinlenme tesislerinde mola verdi.

Tatilciler, otoyolun iki şeride düştüğü ve viyadüklerin bulunduğu Bekirdere rampası, Gültepe, Çınarlı, Kuruçeşme, Tütünçiftlik ve Kirazlıyalı mevkisinde yoğunluk oluştururken, Ankara istikametinde trafik zaman zaman durma noktasına geliyor. Otoyolun İstanbul yönü ile Osmangazi Köprüsü, Eskihisar Feribot İskelesi ve D-100, D-130 ile D-605 karayollarında ise trafik normal akışında devam ediyor. Yoğunluğun, ilerleyen saatlerde daha da artması bekleniyor. Karayolları ve Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri ise yol kontrollerini aralıksız sürdürüyor.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X