Veli-der, tüm velileri panele bekliyor

21 Aralık 2017 15:57
Veli-der Kocaeli Şubesi, 23 Aralık Cumartesi günü “Geleceği kinle değil, bilimle kuralım” başlığı altında düzenleyeceği panele tüm velileri davet etti

Öğrenci Veli Derneği (Veli-der) Kocaeli Şubesi, 23 Aralık Cumartesi günü “Geleceği kinle değil, bilimle kuralım” başlığı altında bir panel düzenleyecek. Panelde Yazar, Yrd. Doç. Dr. Fatih Yaşlı ve Eğitim-Sen Kocaeli Şube Başkanı Hicran Şanlı konuşmacı olacak. Etkinlikte bir sinevizyon gösterimi ve çocuk korosu da olacak. Tüm eğitim camiası ve velileri panele davet eden Veli-der Kocaeli Şubesi şu açıklamayı yaptı: ‘’Ortak sorunlarımızı, ortak çözmek isteyen velileriz.

İTİRAZ EDİYORUZ

Müfredatın hazırlanmasından, yapılacak etkinliklere kadar karar alma süreçlerine dahil olmak ve eğitim sisteminin öznesi olmak istiyoruz. Çocuklarımızın laik, bilimsel haklarına sahip çıkarak, eğitim sisteminin her geçen gün daha gerici, mezhepçi bir içeriğe sahip olmasına itiraz ediyoruz. Neredeyse bütün okulları imam hatip yapma eğilimine hayır diyoruz. Çocuklarımızın ilgi ve yeteneklerine uygun eğitim almasını istiyoruz.”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X