Virajı alamayan TIR, fabrika duvarını yıktı

11 Ekim 2023 11:55
Körfez Güney Mahallesi Nizam Sokak’ta virajı alamayan TIR, fabrika duvarına çarptı. Fabrika duvarının yıkıldığı kazada yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı

Körfez Güney Mahallesi Nizam Sokak’ta virajı alamayan TIR, fabrika duvarına çarptı. Konteyner yüklü TIR fabrika duvarını yıkarak yan yattı. Yaralanan TIR sürücüsü bölgeye gelen ekiplerce çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Alınan bilgi ve iddialara göre dolum tesislerinin yoğun olarak bulunduğu Güney Mahallesi Nizam Sokak'tan dönüş yapmak isteyen Orhan Ü. (42) adlı sürücü,  kullandığı 41 AGL 905 plakalı konteyner yüklü TIR’ın direksiyon hakimiyetini kaybetti ve virajı dönerken yan yatarak devrildi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Bu sırada devrilen konteyner yol kenarındaki bir depolama fabrikasının bahçe duvarını yıkarak durabildi. Kaza sırasında şoför mahallinde sıkışan sürücü, itfaiye ve vatandaşların yardımıyla çıkartılıp yaralı olarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralı sürücü Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Kaza nedeniyle TIR’da ve fabrikanın bahçe duvarında büyük hasar meydana geldi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X