Wellborn Luxury Hotel’den yılbaşı pazarı

17 Aralık 2019 15:52
Wellborn Luxury Hotel, Kocaeli halkına “Yılbaşı pazarı” ile bir ilki daha yaşatmanın gururunu yaşıyor

Wellborn Luxury Hotel, Kocaeli halkına “Yılbaşı pazarı” ile bir ilki daha yaşatmanın gururunu yaşıyor. Kocaeli’ de ilk kez eğlenceli bir konseptle gerçekleştirilecek olan “Yılbaşı Pazarı” 20-21-22 Aralık tarihlerinde 14:00 ile 22:00 saatleri arasında Wellborn Luxury Hotel havuz başında sizlerle buluşuyor.

MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

Katılımın ücretsiz olduğu pazarda, waffle’dan sıcak çikolataya, patates kızartmasından içli köfteye kadar en sevilen, özenle seçilen geleneksel tatlar ve dünya lezzetleri Wellborn Luxury Hotel havuz başında Yılbaşı Pazarı misafirlerini karşılayacak.

SÜRPRİZLER OLACAK

Ünlü giyim markaları, hediyelik eşya satıcıları ve daha onlarca alışveriş standının yanı sıra, aile ve çocuklara yönelik eğlenceli Workshoplar yılbaşı özel açık hava defilesi, açık hava konseri ve dj parti ve sizleri bekleyen daha bir dolu sürpriz. Yılbaşı ruhundan mahrum kalmak istemiyorsanız bu deneyimi Kocaeli’nin en güzel manzaralı oteli Wellborn Luxury Hotel'de yaşamak için yapmanız gereken tek şey en kalın giysilerinizi giyerek eğlenceye katılmak. Daha detaylı bilgi almak için 444 0 670 nolu telefonları arayabilirsiniz.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X