Wellborn Luxury Hotel’in büyük başarısı

13 Haziran 2017 11:23
Wellborn Luxury Hotel, HolidayCheck 2017 listesinde, en yüksek puan olan 6 üzerinden 6 alarak, 2017‘nin en iyi otelleri sıralamasında en üst sıralardaki yerini aldı

Kocaeli’de otelciliğe farklı bir bakış açısı kazandıran Wellborn Luxury Hotel, hizmet vermeye başladığı günden beri misafirlerine hak ettiği konforu, rahatlığı ve sıcaklığı en üst kalite standartlarında yaşatıyor. Lüks ve konforu Türk misafirperverliği ile buluşturan otel, kişiye özel, güleryüzlü, profesyonel ve titiz hizmet anlayışı ile sadece Türkiye’de değil tüm Dünya’da en iyi oteller arasında ilk sıralardaki yerini aldı. Almanya merkezli otel değerlendirme sitesi HolidayCheck, her yıl oluşturduğu kullanıcı değerlendirmeleri ile 2017 yılının en iyi otellerini açıkladı.

HALUK ULUSOY’UN GURURU

Dünya genelinde 1 milyonun üzerinde turistin oylamaları neticesinde belirlenen ve en beğenilen otellerden oluşan HolidayCheck 2017 listesine Wellborn Luxury Hotel en yüksek puan olan 6 üzerinden 6 alarak 2017‘nin en iyi otelleri sıralamasında en üst sıralardaki yerini aldı. Wellborn Luxury Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Ulusoy, bu onur verici başarı ödülü karşısında başta Otel Genel Müdürü Sinan Tepeçalı’ya, tüm bölüm müdürlerine, şeflerine, kaptanlarına ve otelin güler yüzlü tüm personeline sonsuz teşekkürlerini iletti.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X