Yakınları şoka girdi: Köprüden yola atladı!

08 Ocak 2020 14:02
Körfez'de yakınlarıyla birlikte yürüyen Uğur Gelen adlı erkek, bir anda köprülü kavşakta korkulukları aşıp, D-100 karayoluna atlayarak intihara kalkıştı. Ağır yaralanan Uğur Gelen, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

Olay, saat 13.00 sıralarında, D-100 karayolu Yeni Yalı Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Yakınlarıyla birlikte yürüyen Uğur Gelen bir anda köprülü kavşağa doğru koşarak korkulukları aşıp, yaklaşık 6 metre yükseklikten yola atladı. Bu sırada yoldan geçen araçlar, yerde kanlar içinde kalan Uğur Gelen'e çarpmamak için durdu. İhbar üzerine bölgeye 112 Acil ve polis ekipleri geldi. Başının üzerine düşen Uğur Gelen., ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Bu sırada şoka giren Uğur Gelen'in yanında kadın, polisler tarafından sakinleştirildi.

HASTANEYE GİDERKEN KÖPRÜDEN ATLADI

Köprülü kavşaktan yola atlayan Ufuk Gelen (34) kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. İddiaya göre, psikolojik sorunları olan Ufuk Gelen'in ablası ve eniştesi tarafından hastaneye götürüldüğü sırada kavşakta duran araçtan inerek köprüden aşağı atladığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X