Yaşar Şanlı, İHH ve MEB'e sert tepki gösterdi

25 Ocak 2018 23:01
Türk Eğitim-Sen Kocaeli Şube Başkanı Yaşar Şanlı, Afrin Harekâtı'nın durdurulması yönünde imza veren Mazlum-Der Başkanı ve şimdiki İHH Mütevelli Heyeti üyesi Ahmet Faruk Ünsal'a tepki göstererek, “İHH derhal okullardan çıkarılmalıdır, ya da biz demokratik tavrımızı gösteririz” dedi

Türk ordusunun Afrin’e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı başarı ile sürerken bir grup “aydın ve siyasetçi” Türkiye'nin Afrin operasyonunu durdurmasını ve müzakere yoluyla sorunların çözümü çağrısıyla milletvekillerine mektup gönderdi. Bu durum büyük tepki toplarken Türk Eğitim-Sen Kocaeli Şube Başkanı Yaşar Şanlı, özellikle bir isme dikkat çekti. O isim Mazlum-Der Başkanı ve şimdiki İHH Mütevelli Heyeti üyesi Ahmet Faruk Ünsal.

ZALİMCE BİR SAVAŞ

“İHH derhal okullardan çıkarılmalıdır, ya da biz demokratik tavrımızı gösteririz” diyen Şanlı “Devletimizin terörle mücadelesini zalimce bir savaş olarak nitelendiren, terör örgütüyle müzakereyi tavsiye eden ve yıllardır alışa geldiğimiz terör sevici bir dille kaleme alınan bu bildirinin sahiplerini şiddetle kınıyorum. Gencecik fidanlarımız vatan için toprağa düşerken bu cüretin çok manidar olduğunu düşünüyorum. Bakalım İHH ve MEB bu konuda ne adım atacak?” ifadelerini kullanarak duruma tepki gösterdi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X