Yıldız: Cumhuriyetin kazanımlarının yok edilmesine izin vermeyeceğiz

14 Kasım 2021 19:25
CHP Körfez İlçe Danışma Kurulu, İl Başkanı Harun Yıldızlı’nın da yer aldığı kalabalık katılımla parti teşkilat binasında, konferans salonunda gerçekleşti. Danışma kurulunda yapılan konuşmalarda başlatılan yeni projeler, yaklaşan seçimler hakkında bilgiler verilirken, iktidarın ayak seslerinin yaklaştığı söylendi

İlçe Başkanı Bülent Yıldız yaptığı konuşmada Cumhuriyet’in ülkeye olan kazanımlarının yok edilmek istendiğini, buna izin vermeyeceklerini belirtti. Yıldız konuşmasında, genel merkezin başlattığı, “öbek” ve “İkinci yüzyıla çağrı” çalışmalarına destek verilmesini isteyerek, “Biz yaklaşık 22 aydır görevdeyiz. Bu görev süresi içerisinde yaptığımız çalışmaları size sunacağız ve bunlarla ilgili sizlerin eleştirilerini ve önerilerinizi alarak bundan sonraki yol haritamıza devam etmek istiyoruz. Bu süreçte öncelikli hedefimiz genel seçimde iktidarı olmaktır. Cumhurbaşkanı seçimini kazanmak birinci hedefimiz ve tüm kurullarımızla birlikte stratejik ve planlı bir şekilde adım adım çalışmaktayız. Örgüt olarak cumhuriyetin kazanımlarının yok edilmeye çalışıldığı bir dönemde Mustafa Kemal’in Yılmaz bekçileri  olarak mücadeleye devam edeceğiz. Hiçbir zaman duruşumuzdan taviz vermeyeceğiz.

DESTEK İSTEDİ

İnsanların yüzünün adaletten, haktan, hukuktan, insan haklarından, çevreden yana olması için her zaman mücadele etmeye devam edeceğiz. Birlik içerisinde ülkümüzü ve ülkemizi karanlık güçler eline bırakmamak için her daim soluksuz bir şekilde mücadelemize devam edeceğimizden kuşkunuz olmasın. Bu mücadelemizde sizlerden çok önemsediğimiz genel merkez projesi olan öbek yapılanmasına destek istiyoruz. En büyük hedefimiz ulusal iktidar olmaktır. Bu hedefe yürürken en önemli yol haritamız genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun hedef koyduğu 'İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi'dir. Beyannamenin her cümlesinin ve kelimesinin savunucusu ve uygulayıcısı olacağız.” Hepinize katılımımızdan dolayı teşekkür ederim” dedi. Danışma kurulu toplantısına il yöneticileri, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri de katıldılar.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X