Zeybek: Bizim hedefimiz kalıcı huzur, birilerinin hedefi terörü hortlatmak

12 Kasım 2020 13:27
AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Av.Emine Zeybek, CHP’li Küçükçekmece Belediyesi’nin çocuk parklarına terör örgütlerinin sözde bayraklarına benzeyen motifler yerleştirmesine sert tepki gösterdi, “Türkiye, bölgesinde huzur ve güveni tesis için dış politikada inanılmaz mücadele verirken, birilerinin derdi içeride terörü yeniden hortlatmak. Ama buna kimse müsaade etmez” dedi

İstanbul’da Küçükçekmece Belediyesi'nin bir çocuk parkına döşediği motiflerin, terör örgütü PKK’nın sözde bayrağını andırması üzerine büyük tepki çekti. Sosyal medyada da büyük tepkiye neden olay hakkında konuşan AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, şöyle dedi: “Türkiye, bölgesel barışın, huzurun, güvenin, refahın kök salması için üzerine düşen her şeyi yapmaya hazır olduğunu her fırsatta göstermektedir. Ülkemiz, Suriye topraklarını adeta kana bulayan rejim güçleri ve terör örgütlerinin devre dışı bırakılmasından, Doğu Akdeniz ve Libya’da hakkaniyetli bir çözüm ortamının oluşmasına kadar birçok alanda aktif bir dış politika yürütmektedir. Bölgesel kalkınma ancak anlaşmazlıkların süratle çözüme kavuşmasına bağlıdır.

"NE ELDE ETMEK İSTİYORSUNUZ?"

Türkiye, her alanda güvenle ve kararlılıkla sahada ve masada gücünü sergilediği bir dönemde, Azerbaycan’ın haklı mücadelesi olan Karabağ’da sonuna kadar kardeşlerinin yanında olduğu bir dönemde CHP’li Küçükçekmece Belediyesi’nin bu yaptığı birilerinin içeride farklı hesaplar peşinde olduğu ve terörü yeniden hortlatmak istediğini gösterir. Bizler bölgemizde kalıcı huzur için mücadele ederken birileri içeride gizli işbirlikleriyle terörü hortlatmaya çalıştığını gösterir. Allah aşkına, sizin cennet vatanımızla ve aziz milletimizle derdiniz nedir? Masum çocuklarımızın oyun oynadığı alanlara bu motifleri işleyerek ne elde etmek istiyorsunuz? Ama ne yapmak isterseniz isteyin, aziz milletimiz ve bizler sizin bu kirli emellerinize ulaşmanıza asla izin vermeyeceğiz” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X