Zeybek İzmitlilerle buluştu

11 Ağustos 2021 14:02
AKP MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek bugün halk buluşmaları kapsamında AKP İzmit İlçe binasında vatandaşlarla bir araya geldi. Zeybek buluşma öncesi yaptığı konuşmada, “Vatandaşlarımızı bekliyoruz, buyursunlar gelsinler. Onları dinlemeye hazırız” dedi

AKP Kocaeli tarafından başlatılan halk buluşmaları kapsamında milletvekilleri ilçelere gelerek vatandaşlarla ilçe binasında buluşuyor. Sorun ve taleplerin dinlendiği buluşmalarda vekiller notlarını alıyor. Pandemi nedeniyle ara verilen halk buluşmaları bugün TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve Sözcüsü AKP Kocaeli Milletvekili Genel Merkez MKYK Üyesi Emine Zeybek ile yeniden başlatıldı.

“ARA VERMEK ZORUNDA KALDIK”

AKP İzmit İlçe binasında gerçekleştirilen buluşmada Zeybek’e AKP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Pınar Atabay ve ilçe yöneticileri eşlik etti. Buluşma öncesi açıklama yapan Zeybek,  “Pandemi öncesi dönemde biz halk buluşmamızı tüm ilçelerimizde yapıyorduk.  Ama korona olunca bunlara ara vermek zorunda kaldık. Bugün itibariyle tekrar halkımızla buluşmaya başlıyoruz. Buluşmalarda maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet edeceğiz” dedi.

“VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ”

Saha çalışmaları hakkında da konuşan Zeybek, “Biz sahada gezerken vatandaşlarımıza ulaşıyoruz ama özellikle vatandaşlarımızdan bizimle görüşme talebi çok fazla geliyor. Bunlara da Covid dolayısıyla çok fazla yetişemediğimiz için halk buluşmaları bu yönden çok faydalı oluyor. Bizimle görüşmek isteyen, taleplerini söylemek isteyen vatandaşlarımızı dinleme fırsatı oluyor. Bugün de İzmit’te programlarımıza tekrar başlıyoruz. Hayırlı olsun, vatandaşlarımızı bekliyoruz; buyursunlar gelsinler. Onları dinlemeye hazırız. İzmit’te başlıyoruz ve her ilçemizde bunu devam ettireceğiz. Bundan sonra saha çalışmalarımızın bir kısmı sahada olurken bir kısmı da teşkilatımızda halkımızla buluşarak geçireceğiz” ifadelerinde bulundu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X