Saral: KYÖD’ü çözüm merkezi haline getireceğiz!
03 Haziran 2022 16:06

Saral: KYÖD’ü çözüm merkezi haline getireceğiz!

Gazetemize ziyarette bulunan KYÖD Başkan Adayı Uğur Saral “Ekibimizle birlikte birçok projemiz var. Öncelikle bu kadar deneyimlere sahip bir dernek olarak kentin sorunlarına müdahil olmak istiyoruz. Kentin diğer dinamikleriyle de iş birliği yaparak derneğimizi bir çözüm merkezi haline getirmek istiyoruz” dedi

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği’nin (KYÖD) 12 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek olan genel kurulu öncesinde Başkan Adayı Uğur Saral, yönetim listesinde yer alan Yağmur Soysal ve Hülya Güreli Yolcubal gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi. KYÖD’ün Kocaeli’nin en köklü derneği olduğunu belirten Saral, “KYÖD’ün bu kent için yeri ayrıdır. Tarihsel kökleri çok güçlü bir dernektir. Gelenekleri olan bir dernektir. Bizler de derneğimizin bu misyonuna sahip çıkıyoruz. Genç bir ekiple bu yarışa girdik” dedi. 
 

ÇÖZÜM MERKEZİ OLMAK İSTİYORUZ 
Uğur Saral şöyle devam etti: ‘’2018-2021 dönemi KYÖD Genel Sekreteri ve 2021-2022 dönemi KYÖD Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığım 4 yıllık yönetim kurulu üyeliğim sürecinde edindiğim bilgilerim ve kazandığım tecrübelerle şimdi de çok değer verdiğim KYÖD’ü Başkanı olarak temsil etmek istiyorum. Ekibimizle birlikte birçok projemiz var. Öncelikle bu kadar deneyimlere sahip bir dernek olarak kentin sorunlarına müdahil olmak istiyoruz. Kentin diğer dinamikleriyle de iş birliği yaparak derneğimizi bir çözüm merkezi haline getirmek istiyoruz. Yeni dönemle birlikte birçok kültür sanat faaliyetine imza atmayı düşünüyoruz. 
 

ÜYE SAYISINI ARTIRACAĞIZ 
Halihazırda 389 üyemiz var. Seçilirsek ilk olarak güz döneminde 75 üye daha yapmak istiyoruz. İleri de bu sayıyı 200’e çıkarmak istiyoruz. Eski yıllardaki gibi öğrencilere burs projemiz var. Bu burslar yılın 12 ayı olacak. Ayrıca Eylül ayı ve 19 Mayıs’ta da ayrıca birer burs daha vermek istiyoruz. Bizim yapacağımız proje ile bunu gerçekleştirebiliriz. Çünkü KYÖD olarak biz büyük bir aileyiz.”
 

Güncelleme: 03 Haziran 2022 18:56
BENZER HABERLER
X