İddialar doğru ise Aydın Ünlü’nün işi çok zor

10 Aralık 2019 23:55
Youtube’ye düşen, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ile ilgili görüntüler yenilir yutulur cinsten değil. Görüntülerde Ünlü’nün bir vatandaşın ruhsat işini çözmek için para aldığı ve çözemediği halde parayı geri iade etmediği, ayrıca silah ruhsatı alımına aracılık ederek vatandaşlardan para alındığı iddia ediliyor

MHP Kocaeli İl Sekreteri İzzet Erdem’in Youtube’a, sonrasında da sosyal paylaşım sitelerine düşen görüntüleri şok etkisi yarattı. Görüntüde MHP İl Başkanı Aydın Ünlü kanalıyla işini çözdürmeye çalışan bir vatandaşın işini çözdüremediği gibi 30 bin lira parasını da geri alamadığı iddia ediliyor. İddialar doğru ise MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve il sekreteri İzzet Erdem’in başını fena ağrıtacak gibi görünüyor.

SİLAH RUHSATI İDDİASI

Youtube’a, düşen görüntüde MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün yaklaşık bir yıl önce bir otelin ruhsatını çıkarttırabileceğini söyleyerek Bahadır isimli bir vatandaştan 30 bin lira para aldığı, ancak ruhsat işini halledemediği halde şahsa parasını geri ödemediği iddiası bulunuyor.  Görüntüdeki bir diğer iddia ise MHP İl Başkanı Ünlü’nün, isteyene silah ruhsatı ayarlamak için de kurumlarla işbirliği yaptığı ve silah ruhsatı karşılığında vatandaşlardan 15 bin lira para aldığı şeklinde. Gündeme bomba gibi düşen iddialar sonrası MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün yakın bir zamanda açıklama yapması bekleniyor.

 

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X