AK Parti’den Davutoğlu reklamı!

07 Şubat 2022 11:00
AK Parti Çayırova Başkanlığı’nın Facebook sayfasında, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun başbakanlık döneminden kalma görselleri ve açıklamalarının hala kaldırılmadığı görüldü

AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı’nın Facebook sayfasında Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun başbakanlık döneminden kalan fotoğrafları ve sözleri yer alıyor. Davutoğlu’nun 2014–2016 yılları arasında AK Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlık görevini sürdürdüğü dönemde, görev süresi boyunca yaptığı açıklamalar, verilen seçim vaatleri ve projelerin yer aldığı görseller, 2015 yılından itibaren sayfada yer alıyor.

SON PAYLAŞIM 2016’DA

Sayfada yer alan son paylaşım ise 2016 yılının Mayıs ayında yapıldığı görülüyor. AK Parti Çayırova Başkanlığı Facebook sayfasının Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun görsellerini kaldırmaması ise dikkat çekici bir ayrıntı.

VAATLER DİKKAT ÇEKİCİ

Sayfada yer alan bir diğer ayrıntı ise AK Parti’nin 2015 ve 2016 yılında sunduğu seçim vaatleri. Sayfayı ziyaret edenler ise; ‘AK Parti emeklilerin yanında’, ‘Gübrede ve yemde KDV’yi kaldırıyoruz’, ‘İş kuran gençlerimize geri ödemesiz destek’, ‘İlk kez işbaşı yapacak gençlerimizin maaşı bir yıl boyunca bizden’ sloganları ile verilen seçim vaatleri ile karşılaşıyor.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X