Anadolu Ateşi, Mustafa Erdoğan’ın katılımıyla 41 Burda’da açılıyor

04 Ekim 2018 12:40
41 Burda AVM, dans tutkunlarına yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyor. Çocukları ve yetişkinleri dansın keyifli dünyasına davet eden Anadolu Ateşi Dans Okulu, 6 Ekim Cumartesi günü 15.30’da Mustafa Erdoğan’ın da katılımıyla 41 Burda AVM içinde açılıyor

Esas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen, Kocaelililere alışverişin tadını doyasıya yaşatan 41 Burda AVM, sanatseverleri ve dans tutkunlarını ‘Anadolu Ateşi Dans Okulu’nda buluşturuyor. Genel Sanat Yönetmenliğini Mustafa Erdoğan'ın yaptığı, dünyanın sayılı dans toplulukları arasında yer alan 'Anadolu Ateşi' dans topluluğunun Türkiye’deki 8. okulu, Mustafa Erdoğan'ın katılımı ile 6 Ekim Cumartesi günü 41 Burda AVM’de açılıyor.

UZMAN EĞİTİM VE KOREOGRAFİ KADROSU

Geçtiğimiz hafta sonu 41 Burda AVM’de başlayan ücretsiz demo dersleri ile dans tutkunlarını bir araya getiren Anadolu Ateşi Dans Okulu, uzman eğitmen ve koreograf kadrosuyla Kocaelilileri sanatla buluşturacak. Anadolu Ateşi Dans Okulu’nda bale, tango, hip hop, jimnastik, modern dans, drama ve tiyatro branşlarında hem çocuklara hem de yetişkinlere eğitim verilecek.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X