BBP Kocaeli'ye Genel Merkez'den ziyaret

24 Haziran 2017 20:27
BBP Genel Merkez yöneticileri, BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar ve yönetimini ziyaret etti

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Merkez yöneticileri, geçtiğimiz akşam BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar ve yöneticilerini ziyaret etti. Ziyarete BBP Genel Başkan Yardımcıları Bayram Karacan ve Ahmet Yelis, Disiplin Kurulu Üyesi Hayati Örencik, MKYK Üyeleri Muhittin Açıcı, Hasan Tahsin Bayraker, İmdat Köseoğlu, Bayram Bilgin ve İmdat Köseoğlu katıldı. Yöneticileri İl Başkanı Serhat Duyar, yöneticiler Yakup Üstün, Kadir Engin, Baran Aslan, Tekin Orhan, Haktan Karaman, Niyazi Çakır, Ali Rıza Ayman, Murat Aydın, İsmail Aydın, Kadir Cevrim, Fatih Aktulun, Okan Aktepe ve Kocaeli Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Dayanışma Vakfı Başkanı Fatih Gedik katıldı.

YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Kocaeli’yi çok yakından takip ettiklerini ifade eden Bayram Karacan ise “Yaptığınız çalışmaları tebrik ve takdir ediyoruz. Projeleriniz bizleri de heyecanlandırıyor. Kocaeli’yi yakından takip ediyoruz. İnanıyoruz ki sizler il kongrenizi kuvvetli bir şekilde gerçekleştireceksiniz. Ardından da yapılacak olan genel kurulda yine Kocaeli’ni kuvvetli bir şekilde Ankara’da temsil edeceğinize inanıyorum” şeklinde konuştu. Karacan, ardından da teşkilat ve genel merkez çalışmaları hakkında bilgi verdi.

ÇİZGİYİ BOZMADAN

Toplantının son bölümünde söz alan Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis ise, “Bugün dünya ve Türkiye önümüzdeki yüzyılın aklını arıyor. Büyük Birlik Partisi olarak biz şuna inanıyoruz. 90’lı yılların başında da ifade ettiğimiz gibi, o günkü temel parametreler, temel ilkeler bugün de hala geçerlidir. Türkiye’nin çimentosu, yarınlara söyleyecek sözü olan partisi ve hareketi Büyük Birlik hareketidir. Büyük Birlik Partisidir” dedi. Yelis, Kocaeli il teşkilatına da yaptığı çalışmalar nedeni ile teşekkür ederek aynı çizgiyi bozmadan çalışmalarına devam etmelerini istedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X