Belediye personelinin örnek davranışı takdir topladı

14 Nisan 2021 10:07
Çim biçme çalışması yaparken yeşil alana park edilen aracı fark eden İzmit Belediyesi personeli araya branda çekerek otomobilin zarar görmesini engelledi. Personel bu örnek davranışıyla sosyal medyada vatandaştan teşekkür aldı

Çevre temizliÄŸine önem veren ve yaz aylarının yaklaÅŸmasıyla yeÅŸil alanlarda bakım kapsamında çim biçme çalışmalarına baÅŸlayan Ä°zmit Belediyesi Park ve Bahçeler MüdürlüÄŸü personeli eÅŸine az rastlanacak davranışla takdirleri topladı. Ekipler çim biçme çalışmaları esnasında yeÅŸil alana park edilmiÅŸ otomobili fark etti. Alanda çalışmalarını sürdüren ekipler çevrede sahibini göremeyince önlemlerini kendileri aldı.

HALK TAKDÄ°R EDÄ°YOR

TaÅŸ ve toprak benzeri maddelerin zarar vermesi ihtimaline karşın otomobil ile çim biçme makinesi arasında branda çeken belediye ekipleri vatandaşın maddi zarar görmesine engel oldu. Örnek davranış sergileyerek çevredekilerin takdirini kazanan düÅŸünceli personel sosyal medyada da vatandaÅŸlardan duyarlılıkları için teÅŸekkür aldı. Bu anları fotoÄŸraflayarak sosyal medya hesaplarından çevresine duyuran vatandaşın paylaşımına teÅŸekkür, takdir ve tebrik içerikli mesajlar atıldı.

YAZARIN DÄ°ÄžER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X