Berber ve kuaförlere mesleki eğitim imkanı

01 Kasım 2021 11:49
KO-MEK ile Kuaför ve Berberler Odası, Kocaeli’de hizmet veren berber ve kuaförlere ücretsiz olarak mesleki eğitim verecek. Eğitim sonucunda katılımcılara sertifika ve çeşitli hediyeler verilecek

KO-MEK ile Kuaför ve Berberler Odası işbirliğiyle, Kocaeli’de hizmet veren berber ve kuaförlere ücretsiz olarak mesleki eğitim programı düzenlenecek. ‘Usta Eller Buluşuyor’ sloganı ile başlatılan eğitim programında alanında uzman isimler programa katılan melektaşlarına yeni teknikleri aktaracak. Eğitim sonucunda katılımcılara sertifika ve çeşitli hediyeler verilecek. Eğitimler, 5 Kasım Cuma günü saat 16:00’da Kocaeli Kongre Merkezi’nde başlayacak.

“ODALARA İSİMLERİNİ YAZDIRABİLİRLER”

Konu ile ilgili Berberler ve Kuaförler Odası’ndan yapılan açıklama şöyle: “Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ve Federasyonumuzun desteğiyle Kocaeli Berberler Odası, Kocaeli Kuaförler Odası, Gebze Berberler ve Kuaförler Odası, Gölcük Berberler Kuaförler Odası ve ilçelerimizde bulunan karma odalarımızla birlikte 5 Kasım 2021 Cuma günü saat 16.00 ile 23.00 saatleri arasında Seka Park'ta bulunan Kocaeli Kongre Merkezi’nde ücretsiz gerçekleştireceğimiz, ilimizde bulunan berber ve kuaför güzellik merkezlerine yönelik saç kesimi, renklendirme, cilt bakımı teknikleri eğitim programımıza sektörde bulunan bütün esnaflarımız ve çalışan personelleri bağlı bulundukları odalara isimlerini yazdırarak katılabilirler.

SERTİFİKA VERİLECEK

Amacımız; sektörümüzdeki yeni saç modelleri, kesim, renklendirme ve cilt bakımının tekniklerini eğitmenlerimiz aracılığıyla meslektaşlarımıza aktarmak ve mesleğimizin gelişmesine katkıda bulunmak. Eğitime katılanlara sertifika ve programda sponsor firmaların desteği ile yapılacak çekilişle çeşitli hediyeler verilecektir. Bu eğitim programımızda; cilt bakımında Güzellik Uzmanı Zehra Kahraman, renklendirme ve topuz eğitiminde Serpil Durmaz, kadın saç kesimi ve renklendirme eğitiminde İsmail Karakoç, erkek saç kesimi renklendirme eğitiminde Menderes Bayır, erkek saç kesimi ve renklendirme eğitiminde Rıfat Yılmaz eğitmenlerimiz bilgi paylaşımında bulunacaklardır.”


 

SEFA GARDİYANOĞLU

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X