Beyaztaş: Başkanımızla problem yaşadığımız iddiası yalan

28 Kasım 2020 14:11
CHP İzmit İlçe Örgütü, yazılı bir basın açıklaması yaparak, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile aralarında bir problem varmış gibi haberler çıkmasına tepki gösterdi

CHP İzmit İlçe Örgütü, yazılı bir basın açıklaması yaparak, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile aralarında bir problem varmış gibi haberler çıkmasına tepki gösterdi. İlçe Örgütü adına açıklama yapan İlçe Sekreteri Av. Veli Beyaztaş şunları söyledi: ‘’Bugün yine bir yerel gazetede yer alan İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ile Fatma kaplan hürriyet arasında iplerin koptuğu iddialarının aslı ve bir gerçeklik payının olmadığını belirtmek isteriz. Öncelikle bizler; gerek parti içinde gerekse ülke genelinde demokrasi kültürünü içine sindirmiş, bu kültürü sürekli yaşayıp yaşatan bir siyasi ekibin CHP’nin temsilcileriyiz.

DOĞRU DEĞİL

Bir il başkanlığı seçimi sonrasında belediye başkanı ve örgütün arasının açılması gibi bir durum olmadığı için sürekli bunun haber yapılması da doğru değildir. İzmit belediye başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet; asli sorumluluğunda olan İzmit’imiz için, İzmit halkı için tüm özveri, samimiyet, tarafsız ve şeffaf bir şekilde hizmet etmeye çalışmakta ve çaba göstermektedir. İzmit ilçe örgütü olarak da bizler bu konuda her zaman halkın içinde olup eksiklikleri sorunları tespit edip giderilmesi konusunda CHP İzmit İlçe Örgütü olarak çalışmaya, çalışmalarımızla belediyenin vereceği hizmetlere katkı sunmaya devam ediyoruz.

PARTİLİ AYIRIMI GÖZETMEKSİZİN

Fatma Kaplan Hürriyet CHP çatısı altında seçilmiş bir belediye başkanı olarak seçildiği günden itibaren partili ayrımı gözetmeksizin, kendisine destek vermiş vermemiş düşüncesine kapılmaksızın herkese tarafsız bir şekilde hizmet sunmaya çalışmaktadır ve bu onun en asli görevidir. Örgüt olarak belediyenin her çalışmasında programında yer almamız, bulunmamızda gerekmemektedir. Örgüt olarak bizlerin de ayrıca asli görevleri olup örgüt içi çalışmalarımızı yapmaya, kazandığımız ilçeyi sürekli kalıcı hale getirmeye, halkımızın daha fazla teveccühünü toplamaya, birlik beraberliğimizi güçlendirmeye çalışıyoruz.

GERÇEKLİĞİ BULUNMUYOR

Son olarak İstanbul Büyükşehir belediye başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun katıldığı programa salgın nedeniyle katılım çok geniş tutulmamış olup sadece ilçe başkanı tarafından programa iştirak sağlamıştır. Program katılım sağlanmadığı yönünde ki iddia da doğru değildir. Buradan şunu noktalamak isteriz. Son zamanlarda basında sıkça yer verilmeye başlanılan ve ısrarla devam eden biz örgüt olarak belirtmek isteriz ki; örgüt ile belediye başkanı arasında problem yoktur, atılan iddialarında doğruluk payı, gerçekliği bulunmamaktadır”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X