Bilgi Köprüsü Kids’de vantrologlu İngilizce eğitimi

01 Mart 2020 12:49
İzmit Yenişehir Mahallesi Konak Sokak’ta çift yabancı dil eğitimli Özel Bilgi Köprüsü Kids Anaokulu’nda İngilizce dersleri eğlenceli geçiyor. “Onur Teacher ile Eğlenceli İngilizce” adı altında her çarşamba günü tekrarlanan dersler 4 ve 5 yaş grubu çocukların başarısını yükseltiyor

Çocuğa ikinci bir dil öğretmek için en uygun zamanın birinci dilin yani anadilin edinilmeye başlandığı zaman olduğunu bilen kurum yetkilileri, çocuklara yabancı dili doğal yollarla öğretmeyi tercih ediyor. Bu durum çocukta öğrenme isteğini canlı tutarken uygulanan eğitim programı her yıl farklılık göstererek devam ediyor.

İNTERAKTİF BİR PROGRAM

Kids Anaokulu’nda bir yeni farklılık interaktif eğitimle geldi. Mevcut 7 İngilizce öğretmeniyle gün boyu eğitim alan çocuklar bu dönem Onur (Şeyhoğlu) öğretmenleriyle tanıştı. Onur Şeyhoğlu’yla her çarşamba interaktif eğitim çocukların hoşuna gitti. Etkinlikte kuklalar, gitar ve org da kullanılıyor. Onur öğretmen, İngilizce hikayeleri elindeki kuklaları kullanıp, vantrologluk tekniğiyle yani karnından konuşturarak anlatıyor. Böylelikle çocukların dikkatini çekip kendisini ilgiyle izlemesini sağlarken, İngilizce etkinliği de keyifle geçiyor.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X