Bölgenin ilk özel bakımevi Hasta kabulüne hazır

21 Mayıs 2022 12:58
Körfez Kuzey Mahallesi Erişir Sokak Numara 38’de kısa süre önce yapılan tadilatla Huzur evi ve Hasta Bakım Evi haline getirilen binada hasta kabulüne başlanacak

35 hasta ve yaşlı kapasiteli olan “Once Huzur ve Yaşlı Bakımevi” inşaat aşamasını tamamlayarak yaşlı ve hasta konuklarının barınacağı, sosyal aktivite yapabileceği, tedavilerine devam edileceği alanları hazırladı.


Bu amaçla yoğun bakım, huzurevi, yaşlı hasta bakımı deneyimine sahip olan, hemşire, ATT ve paramedik personel alımına da başlayan yetkililer, bu hafta başından itibaren konuklarını da kabul edecek.
Tesislerin faaliyete başlamasıyla birlikte bölgede ki ilk özel bakım ve huzur evi de hizmete geçmiş olacak. Bu alanda Körfez ve çevresinde ilki gerçekleştiren Özge Özmen, gelecek olan konukların rahat etmeleri, sağlıklarına kavuşmaları niçin tam kadro ile çalışmaya başladıklarını söyledi.


KADRO TAMAMLANIYOR
Bu arada eksik olan bazı personel kadroları için de görüşmelerin devam ettiği ve ilgili alanlarda kendisini yeterli bulan, huzur içinde çalışmaya hazır tecrübeli kişilerin de başvuru yapabilecekleri belirtiliyor.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X