Bozkurt işaretine soruşturma

28 Ağustos 2021 21:30
MHP’de Dilovası İlçe Başkanı olarak atanan Ali Demiray için yapılan törende bozkurt işareti yaparak poz veren karakol amirine soruşturma başlatıldı

MHP’de Dilovası İlçe Başkanı olarak atanan Ali Demiray için dün ilçe binasının önünde bir tören düzenlenmişti. Düzenlenen törene MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, İl Başkanı Yunus Emre Kurt, siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu yönetici ve partililer katılmıştı. Güvenliği sağlaması açısında programda bulunan ve Gebze’den Dilovası’na gönderilen karakol amirininpartililerle birlikte ‘bozkurt işareti’ yaptığı görüldü.

TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Karakol amirinin bozkurt işareti yaparak fotoğraf çektirmesikamuoyu tarafından tepkiyle karşılanırken konuyla alakalı Kocaeli Valiliği tarafından bir açıklama geldi. Kocaeli Valiliği’nin açıklaması şöyle; “Bazı basın-yayın organlarında ve çeşitli sosyal medya hesaplarında, Dilovası ilçesinde bir siyasi partinin etkinliğine, üniformalı bir emniyet görevlisinin katılım sağladığına dair haberler yer almıştır.Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılması amacıyla, haberlerde adı geçen emniyet görevlisi hakkında, soruşturma başlatılmıştır.”

Sefa GARDİYANOĞLU

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X