Çakar: 12 mahallede temsilciler değişecek

07 Eylül 2020 14:26
CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, bir süredir kamuoyunu meşgul eden İzmit İlçe Örgütü’nde mahalle temsilcilerinin değişeceği konusunu doğruladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit İlçe Örgütü’nde bir süredir mahalle temsilcilerinin değişeceği konuşuluyordu. Kamuoyunda konuşulan bu konun ile ilgili açıklamalarda bulunan İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar iddiaları doğruladı. Çakar, “Şu an 6 mahallede temsilcimiz yok. Bununla beraber 12 mahallede temsilcilerin değişeceğini” ifade etti.

“YÖNETİCİ ARKADAŞLARIMIZ KARAR VERECEK”

Konuyla ilgili konuşan Çakar şunları ifade etti, "Bizim ilçe kongremizden sonra zaten 6 mahalle temsilcimiz görevinden istifa etmişti. Şu ana kadar 6 mahallemizde de atama yapmadık. Bunun dışında bizim yöneticilerimizin oturduğu bazı mahallelerde değişiklik olabilir. O mahallelerdeki duruma ilçe yöneticisi arkadaşlarımız karar verecek.  Yine bazı mahallelerde artık biraz yaşı ilerlemiş mahalle temsilcilerimiz var. Gerektiği gibi mahallesiyle ilgilenemiyor. 12 mahallemizde temsilcimiz değişebilir. Bunu değerlendireceğiz. Temsilci atamalarına dışarıdan kesinlikle müdahale yoktur. Kararları örgüt içerisinde alacağız” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X