Çakar, 24 Kasım’da emekli öğretmenleri ağırladı

24 Kasım 2021 14:14
CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde emekli öğretmenleri kahvaltıda ağırladı. Çakar yaptığı açıklamada, “Her yeni Milli Eğitim Bakanına göre değiştirilen müfredat ve sistem, en çok öğretmenlerimizi yormakta ve onları asıl işleri olan eğitim vermekten uzaklaştırmaktadır” ifadelerini kullandı

CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar; 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, emekli olmuş öğretmenleri CHP İzmit ilçe örgüt yöneticileri Cengiz Özdemir, Emine Özdüzgün, Nagip Çiçek, Kadın Kolları Başkanı Mediha Satıcı ile birlikte kahvaltıda ağırlayıp kendilerine CHP İzmit adına hediyeler vererek 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.

“MÜFREDAT ÖĞRETMENLERİ YORUYOR”

Çakar, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle yaptığı açıklamada ise şu ifadeleri kullandı: “Cumhuriyetimizin kurucusu, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk tarafından Cumhuriyetimizin geleceği olan yeni nesiller öğretmenlerimize emanet edilmiş, Ulu Önderimiz Cumhuriyeti korumak ve güçlendirmek için, en çok eğitim ordusuna önem vermiştir. Hiç şüphe yok ki, bir ülkenin iktisadi ve ahlaki kalkınması ancak gerçekte milli olan bir eğitim politikası ve bu eğitime inanmış, kendisini adamış bir öğretmenler ordusu ile mümkündür. Maalesef, bugün ülkemizde eğitim anlamında ne milli, ne de oturmuş bir eğitim sisteminden söz etmek mümkün değildir. Her yeni Milli Eğitim Bakanına göre değiştirilen müfredat ve sistem, en çok öğretmenlerimizi yormakta ve onları asıl işleri olan eğitim vermekten uzaklaştırmaktadır.”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X