Cezmi Çiçek’ten, Arslan hakkında suç duyurusu

25 Eylül 2019 18:30
İş insanı Cezmi Çiçek bugün Kocaeli Adliyesi'ne giderek Güngör Arslan hakkında açılan FETÖ davasına müdahil olma talebinde bulundu

Kocaeli'nin tanınan iş insanlarından Cezmi Çiçek kendisi hakkında bir internet sitesinde yazılan haber sonrası dün basın açıklaması düzenlendi. Çiçek, toplantıda gazetenin sahibi Güngör Arslan hakkında suç duyurusunda bulunacağını ifade etmişti. Çiçek bugün Kocaeli Adliyesi'ne gelerek mağdur olduğu gerekçesi ile davaya müdahil olma talebinde bulundu. Cezmi Çiçek bugün Kocaeli Adliyesi'ne gelerek suç duyurusunda bulundu.

BUNLARA ARTIK RAHAT YOK

Adliye önünde kısa bir açıklama yapan Çiçek, "Adliyeye geldik gerekli kişi hakkındaki davalarla ilgili. Bu davalara biz de katılacağız. Bu davanın hem takipçisi hem de ifade eden kişi olacağız." dedi.  Güngör Arslan hakkında toplam 321 dava olduğu bilgisini aldığını söyleyen Çiçek, "Bu davaların bir çoğu  beklemede Bu konu hakkında çalışma yapacağım. Bu kadar davanın bu kadar uzun bekletilmesi değişik. Ankara'ya Yargıtay'a kadar gidip görüş soracağız. Bu şehirde bunlara artık rahat yok." şeklinde konuştu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X