CHP’li Mehmet Kaya: Kimsenin adamı değilim

02 Ağustos 2023 18:58
CHP Körfez İlçe Başkanlığı için adı geçenlerden birisi de eski ilçe yöneticisi Mehmet Kaya, Mehmet Kaçar ve Doğan Ergün ile birlikte hareket ettiği iddialarını reddederek, “Ben kimsenin adamı olmadım ve olmam da” dedi

CHP Körfez İlçe Başkanlığı için adı geçenlerden birisi de eski ilçe yöneticisi Mehmet Kaya’ydı. Yazılı bir açıklama yapan Kaya, ilçe başkan adaylığının, her CHP’linin şerefle talip olacağı bir görev olduğunu belirterek, hiç kimsenin adamı olmadığını vurguladı. Eski ilçe başkanı Mehmet Kaçar ve milletvekili aday adayı Doğan Ergün ile hareket ettiği haberine tepki gösteren Kaya şunları söyledi:

“PARTİ BÜYÜKLERİMDİR”

Ben kimsenin adamı olmadım ve olmam da. Birilerinin adamı olsa idim belediye başkanı, milletvekili ve Profesör unvanını çoktan almış olurdum. İsmi geçen kişiler partililerimdir, abilerimdir. Doğan Ergün Hereke’den komşum, Mehmet Kaçar da geçmişte yönetimde beraber görev yaptığım çok değerli partili büyüklerimdir.

“KİMSENİN GÖLGESİNDE HAREKET ETMEM”

Bu geçmiş böyle de olsa Mehmet Kaya kimsenin aklı ve kimsenin gölgesinde hareket etmez. İlçe başkanlığı her Cumhuriyet Halk Parti üyesi gibi bizim de şerefle talip olabileceğimiz bir görevdir. Bu bir yarıştır. Kimin projesi var ve kim delegeye kendini doğru anlatır ise o seçilir.”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X