CHP'lilerden KASKF'ye teşekkür ziyareti!

29 Nisan 2017 10:14
CHP Milletvekili Haydar Akar ve CHP İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, KASKF Genel Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ziyaretinde bulundu

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Genel Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. İlimizdeki spor faaliyetleri ve yeni projelerin konuşulduğu ziyarette Milletvekili Akar, referandum sürecinde partilerinin organize ettiği tüm programlara katılım sağlamaya çalışan Başkan Aydın’a ayrıca teşekkür etti. Referandum öncesi yapmış olduğu ziyarette amatör spor kulüplerinin Mecliste sesi olduğunu belirten Akar, Türkiye’de 13 bin 867 amatör spor kulübünün bulunduğunu, bu rakamın Hollanda’da 36.000, Fransa’da 165.000 olduğunu belirterek yapılacak yasal düzenlemelerle ülkemizdeki kulüplerin ve gençlerin de önünün açılacağını söyledi.

CHP OLARAK SAHİP ÇIKACAĞIZ

Akar, Türkiye genelinde amatör spor kulüplerinin gelirleri olmadığını, son 12 yılda amatör spor kulüplerine yapılan devlet desteğinin 43 Milyon TL olduğunun altını çizerek bunun çok yetersiz olduğunu belirtti. Meclisin bu dönem birçok sorundan uzak kaldığına dikkat çeken Akar, “Bir referandum süreci geçirdik. Birçok soru işareti ve şaibenin oluştuğu bir seçim, ancak halen vatandaşın gerçek gündemi olan sorunları ortada duruyor. Tüm enerjimizi bu sorunların çözülmesi için vermemiz gerekiyor ve CHP olarak bu sorunlara sahip çıkacağız” dedi. KASFK Genel Başkanı Murat Aydın da CHP heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek amatör spor kulüplerinin daha başarılı çalışmalarına birlikte imza atacaklarını söyledi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X