CHP'ye kirli operasyon: Sahte gazete dağıttılar!

27 Mart 2019 10:54
31 Mart yerel seçimlerine günler kala, birtakım kişiler tarafından CHP'yi karalamaya yönelik “Hatırla” adlı sahte gazete basılarak, İzmit'te binlerce evin, iş yerinin ve arabaların üzerine bırakıldı

31 Mart yerel seçimleri öncesi İzmit'te bu sabah saatlerinde yaşanan bir olay "pes artık" dedirtti. Kendilerine "Bir grup vatansever " diyen ve kimlikleri henüz belli olmayan birtakım kişiler, "Hatırla" isimli bir sahte gazeteyi gece saatlerinde İzmit'te binlerce evin, iş yerinin önüne ve arabaların üzerine bıraktı. CHP'yi karalamaya yönelik yazıların bulunduğu gazeteyi görenler büyük şaşkınlık yaşadı.

CHP'DEN SUÇ DUYURUSU

CHP'den ise çok sert tepki geldi. Yapılan açıklamada, “Dün akşam saatlerinde partimizi karalayıcı haberlerin yer aldığı Hatırla adlı bir gazete kentte dağıtılmaya başlandı. Konuyla ilgili bugün İl Başkanlığımız tarafından hukuki süreç başlatılacaktır. Bu gün saat 10.30 da İl Başkanımız Cengiz Sarıbay ve yönetim kurulu üyelerimiz Kocaeli Adliyesi önünde suç duyurusu dilekçelerini teslim ettikten sonra bir basın açıklaması yapacaktır" denildi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X