Coşkun Sabah Cevizdibi'nde sevenleriyle buluştu

16 Mayıs 2017 10:38
Cevizdibi Yıldız’da Coşkun Sabah rüzgarı… Usta sanatçı, Maşukiye’de sevenleriyle buluştu. Ünlü ve usta isimleri ağırlamaya devam eden Cevizdibi Yıldız Restoran’da sahne alan Sabah, üç saat boyunca geceye katılanlara unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı

İlimizin önemli iş adamlarından Osman Özsoy’un sahibi olduğu Cevizdibi Yıldız Restoran ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Maşukiye’deki ünlü restoranda Fuat Saka’dan sonra sanat ve magazin dünyasının yakından tanıdığı ünlü sanatçı Coşkun Sabah da sahne aldı. Saat 20.00 gibi başlayan eğlence gecesinde ilk olarak sahneye İlayda çıktı. Sertar Ortaç ve Kibariye’nin jüri üyesi olduğu “Ben Söylerim” yarışmasında yarı finale çıkarak dikkatleri üzerine çeken İlayda, günümüzün sevilen şarkılarını seslendirdi.

3 SAAT SAHNEDE KALDI

Coşkun Sabah ise saat 22.00’de sahneye çıktı. Ünlü sanatçı “Baharı Bekleyen Kumrular Gibi” ve “Anılar” gibi kendi bestelerinin yanı sıra son 50 yıla damgasını vuran popüler eserleri de seslendirdi.  Sabah’ın programı beklendiğinden çok daha uzun sürdü. 1- 1 buçuk saat sahnede kalması beklenen Coşkun Sabah tam 3 saat sahnede kaldı. Programının bitiminde uzun alkışlar sonrası tekrar sahneye gelen Sabah, 5- 6 eser daha seslendirdi.

CEVİZDİBİ HARİKA BİR MEKAN

Sahne aldığı sırada davetlilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektiren ve sohbet eden Sabah, “Doğrusu bu teklifi aldığımda biraz düşündüm. Bilmediğim mekanlarda çok çıkmak istemiyorum. Osman Bey, çok kaliteli bir iş adamı. Beni ikna etti ve teklifi kabul ettiğim için şu an çok mutluyum. Çok nezih, kaliteli bir mekandayız. Emin olun Cevizdibi, İstanbul’daki birçok restorandan çok daha kaliteli. Sizin gibi müzik kültürü gelişmiş, eğlenceyi seven nezih ve büyük bir toplulukla da karşılaşınca çok mutlu oldum. Umarım siz de bu gece gönlünüzce eğlenirsiniz” dedi.

KOCAELİ GECELERİNE FARKLI BİR SOLUK

Ünlü sanatçı ve davetlileriyle yakından ilgilenen Cevizdibi Yıldız Restoran’ın sahibi Osman Özsoy da “Mekanımızın adına yakışır programlar yapmaya devam edeceğiz. Kocaeli’ye bu anlamda yeni bir soluk getirmek istiyoruz. Bar ya da kulüp tarzı eğlencenin dışında birinci sınıf bir eğlence ortamını, yemekli bir restoranda yaratmaya devam edeceğiz” dedi.

ZENGİN MENÜ

Gecede menü de oldukça zengindi. Bol çeşidin bulunduğu bir Ordöv tabağının yanı sıra menüde ana yemek olarak dana rosto bulunuyordu. Zengin menüde tatlı, meyve, salata ve alkollü ve alkolsüz içecekler de vardı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X